Darphin Ideal Resource Gezichtscreme 50ml

CNK: 2859809

APB Categorie: Cosmetisch

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Darphin Ideal Resource Gezichtscreme 50ml

Verzacht rimpels en fijne lijntjes, toont de natuurlijke glans van de huid en zorgt voor een fluweelzachte finish....

Richtprijs

€ 56,00

Gegevens

Vanaf je 30ste begint de huid haar schoonheid te verliezen en nemen de capaciteit en de vitaliteit van de cellen af: er verschijnen fijne lijntjes en rimpels, de textuur van de huid wordt minder gedefinieerd en kwetsbaar en de stralende teint verdwijnt. Ideal Resource pakt al deze symptomen aan door het natuurlijke kapitaal van de jeugdige teint te herstellen. I

Meer informatie

EAN Code 0882381099510
Indicaties

Normale tot droge huid

Gebruik

's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een gereinigde huid

Samenstelling

Witte Hibiscus

Het herlaadt de opperhuid met CELLULAIRE VITALITEITS BRONNEN door de vernieuwing van de keranocyten te stimuleren. Resultaat: Verrijkt met nieuwe vitaliteit, de opperhuid is positief getransformeerd om onzuiverheden op het huidoppervlak te doen verdwijnen.

Centella Asiatica

Het laadt de dermo-epidermale verbinding met ZUURSTOF BRONNEN door het stimuleren van cutane microcirculatie.Resultaat: verrijkt met zuurstof laat de huid haar natuurlijke glans zien.

Duizendknoop (extra-rijk aan Resveratrol)

Het herlaadt de huid met COLLAGEEN BRONNEN: door de levensduur van de fibroblasten te verlengen (werking op sirtuins, levensduur van cellulaire eiwitten). Resultaat: huid is verrijkt met collageen; rimpels zijn verzacht en van binnenuit naar buiten geduwd.

Voorschrift Nee
APB Categorie Cosmetisch
Merk Darphin